Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Sporters gezocht voor evangelisatieactie

Tijdens de meivakantie organiseert Baptistengemeente Noardburgum samen met organisatie Athletes in Action een sportweek voor kinderen en tieners, waarbij sporten en evangelisatie hand in hand gaan. De gemeente zoekt nog sporters om hieraan mee te helpen.

Noordbergum is een dorp onder de rook van Leeuwarden. "Ons hart gaat uit naar de kinderen en tieners van ons dorp en onze opdracht is om hen te vertellen over Jezus", aldus de baptistengemeente die daar is gevestigd. "Dit kunnen wij niet alleen. Wij zijn nog op zoek naar sporters die ons willen helpen."

De sportweek vindt plaats van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 april. De sporters zullen de volgende sportclinics geven:

  • Voetbal
  • Volleybal
  • Hockey
  • Streetdance

Programma

De sporters beginnen ’s morgens met de voorbereidingen voor de dag (klaarzetten, dramastukjes oefenen). Kinderen van de basisschool mogen ’s middags komen sporten en tieners ’s avonds. De organisatie zorgt voor lunch en diner en zo nodig een logeeradres. Tijdens het sporten is er een drink/koekje-pauze voor de kinderen, in de pauze verzorgen de sporters korte, luchtige dramastukjes met een Bijbelse boodschap. Ook bidden de sporters aan het eind van de middag/avond met de kinderen/tieners.

Op vrijdag is er een afsluitende barbecue voor sporters, kinderen, ouders, gemeenteleden van de kerk en dorpsgenoten. De kinderen krijgen dan een aandenken aan de sportweek. Op zaterdag 29 april trakteert de baptistengemeente de sporters op een ontspannen dagje uit en zondag 30 april is er ’s morgens een speciale dienst met kinderen en ouders, waarbij ook afscheid genomen kan worden van de sporters.

Neem voor opgave en meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2017 03

Twitter

Woensdag was de Najaars Algemene Vergadering in Amsterdam. Op de website staat nu een impressie van wat daar zoal i… twitter.com/i/web/status/9…

2 dagen geleden

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024