Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Data seminariumzondagen 2018 bekend!

Er blijkt veel vraag te zijn naar de seminariumzondagen van 2018. Deze zijn bekend en u kunt zich al registreren!

Het Baptisten Seminarium geeft ook in 2018 gemeenten de mogelijkheid om of twee keer per jaar een student voor een spreekbeurt in te plannen. Na een voorzichtige start in 2016 maken veel gemeenten inmiddels gebruik van het aanbod in 2017.

Relatie gemeente en seminarium vitaal

Het is de intentie van het seminarium dat al tijdens de opleiding gemeenten en studenten elkaar leren kennen. Niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook als het gaat om opleiding en vorming tijdens de opleiding. Studenten zijn vaak al voor een deel gevormd in de gemeente(n) waar zij zijn opgegroeid of nu deel van uitmaken. Deze vorming gaat door ook als ze studeren, zowel in hun thuisgemeente als tijdens stages. Er is nagedacht over een manier om nog meer studenten met nog meer gemeenten in contact te brengen tijdens de opleiding.

Data

Een eerste mogelijkheid wordt geboden in het plannen van twee seminariumzondagen per jaar waarop studenten beschikbaar zijn voor het voorgaan in een dienst:

  • 11 februari 2018
  • 11 november 2018

U kunt zich als gemeente hier aanmelden voor een seminariumzondag!

Adressen

Baptist House
4e etage
Postjesweg 175
1062 JN Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2015 04

Twitter

Als @BaptistenNL wensen wij de broeders en zusters van @ABC_Gemeenten vandaag een vruchtbare en gezegende ledenverg… twitter.com/i/web/status/8…

4 dagen geleden

Cookie Control