Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Thema-avonden over jaarthema 'Werken'

De Unie organiseert op 18 april in Utrecht en op 19 april in Dordrecht een thema-avond over het nieuwe jaarthema, ‘Werken’. Voorgangers, raadsleden, kringleiders en andere belangstellenden uit de gemeenten zijn van harte welkom.

Tijdens de avonden wordt het nieuwe boekje geïntroduceerd en wordt uitgelegd hoe je het kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een kring of met de hele gemeente. Het boekje geeft inhoudelijke verdieping bij het thema en praktische handvatten om samen te oefenen als leerlingen van Jezus in het gewone leven. Ook reikt het diverse ideeën aan waaruit je zelf als gemeente passende vormen kunt kiezen. Tijdens de avond is er verder gelegenheid om ervaringen met het boekje ‘Genieten’ (jaarthema van het huidige seizoen) te delen.

De bijeenkomst op 18 april vindt plaats in het ontmoetingscentrum van Baptistengemeente Utrecht De Rank (Vliegend Hertlaan 4a, Utrecht). De bijeenkomst op 19 april is in de Baptistengemeente Dordrecht (Vrieseweg 64, Dordrecht). De avonden duren van 18.30 tot 21.00 uur en beginnen met een maaltijd. Aanmelden kan per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Adressen

Baptist House
4e etage
Postjesweg 175
1062 JN Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: .

Baptisten.nu

BaptistenNu 2015 04

Twitter

Mooie ochtend over 'Leading by interpretation' met Henk Bakker & voorgangers @BaptistenNL & @ABC_Gemeenten. Vanmidd… twitter.com/i/web/status/8…

Retweeted 3 weken geleden

Cookie Control