Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Gewestelijke vrouwenconferentie in Noardburgum

Ruim honderd vrouwen van verschillende Baptistengemeenten kwamen dinsdag 14 maart op uitnodiging van de groep van Noardburgum bijeen om te luisteren hoe zij het wereldwijde thema van dit jaar 'Laat je licht schijnen' in praktijk zouden kunnen brengen.

Joke Verboom, pastoraal medewerker van de Baptistengemeente Noardburgum, hield daar een helder verhaal over aan de hand van een lucifer en een narcis. Hannie Mansens was als vertegenwoordiger van de Baptisten Vrouwen in Nederland aanwezig namens de Unie van Baptistengemeenten en Wies Dijkstra gaf als Vice Presidente van de European Baptist Women’s Union informatie over de Europese Vrouwen Unie en sprak nog enige persoonlijke bemoedigende woorden. De collecte was bestemd voor de Voedselbank Tytsjerksteradiel en bracht ruim € 300 op. In de prachtige vernieuwde kerkzalen werd tijdens de lunch heerlijke soep geserveerd, nadat iedereen ’s morgens bij de koffie al op heel lekker gebak was getrakteerd. ’s Middags was er samenzang onder leiding van het Trekzakensemble “Krekt oars”, nog een mooi gedicht en vervolgens werden de dames creatief aan het werk gezet. Als afsluiting werd er een viering gehouden.

Het was een prachtige dag en een lichtend voorbeeld voor volgend jaar! Help mij dat mijn licht mag schijnen, voor wie in het donker gaan. Laat me in woord en daad belijden, wat u voor mij hebt gedaan!

Adressen

Baptist House
4e etage
Postjesweg 175
1062 JN Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2015 04

Twitter

Als @BaptistenNL wensen wij de broeders en zusters van @ABC_Gemeenten vandaag een vruchtbare en gezegende ledenverg… twitter.com/i/web/status/8…

4 dagen geleden

Cookie Control