Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Michacursus

Micha Cursus site 1024x711De Unie van Baptistengemeenten participeert in Micha Nederland. Deze organisatie zet zich in voor 'goed en recht doen''. Geïnspireerd op Micha 6:8. In 2016 worden er weer introductieavonden voor de Micha Cursus georganiseerd. Zet u in om uw gemeente mee te krijgen in het aan de slag gaan met 'goed en recht doen'! Welkom!

Roep van Micha

De profeet Micha maakte zich in zijn tijd druk om de wereld die hij om zich heen zag. Onrecht, uitbuiting, armoede. Hij deed een sterke oproep om recht te doen, 'trouw te betrachten'. In onze tijd is de situatie niet veel anders. Ook nu is er veel onrecht, uitbuiting en armoede. Maar wat doen wij er tegen?

Aan de slag

De taak is nu aan ons om na te denken én aan de slag te gaan. De Micha Cursus helpt hierbij. U gaat samen met gemeenteleden nadenken over recht doen én meteen praktisch aan de slag in uw eigen omgeving. U kan het verschil maken! De Micha Cursus is voor iedereen die nadenkt over onrecht, armoede, mens en natuur en dit wil verbinden met zijn geloof!

Overzicht en aanmelden

Lijkt dit u wel wat voor uw gemeente? Meldt u zich dan aan voor een van onderstaande instructieavonden:

  • 9 januari, Aalsmeer
  • 17 januari, Elburg
  • 16 februari, Ede
  • 18 mei, Utrecht
  • 8 maart, Drachten

Alle instuctieavonden starten om 19.30 uur. De avond wordt afgerond om 21.30 uur.
Meer informatie en aanmelden via de website www.michanederland.nl/cursus/. Voor meer vragen over de Michacursus of andere Micha Nederland activiteiten kun je direct contact opnemen met Micha Nederland of met Hans Riphagen (coordinator zending en diaconaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Adressen

Baptist House
4e etage
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2017 02

Twitter

Baptistengemeente Op Doortocht in Ede is op zoek naar een parttime jongerenwerker (m/v). Bekijk de #vacature hier:… twitter.com/i/web/status/8…

1 week geleden

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024