Tips voor het jeugdwerk in januari

Ook in het nieuwe jaar zijn er weer mooie evenementen en activiteiten voor christelijke jongeren. Onze adviseur jeugdwerk geeft twee tips.

Teenstreet in Someren

Deze maand is de inschrijving gestart van Teenstreet@home in Someren. Net zoals op het grote Teenstreet Event in Duitsland, kunnen tieners van 13 t/m 17 jaar een heel weekend lang bezig zijn met een combinatie van plezier en diepgang. Op deze manier hoeven tieners geen jaar te wachten en kunnen ze dichterbij huis elkaar ontmoeten en elkaar bemoedigen in hun geloof. Maar natuurlijk zijn ook de tieners welkom die nog niet eerder naar Teenstreet zijn geweest. Je vindt hier meer informatie.

Bekijk daar ook het leuke promofilmpje dat is gemaakt door de jongeren van Baptistengemeente Op Doortocht in Ede. De aanmelder voor 1 januari krijgen 10 euro korting.

Jongeren bidden tijdens Week van Gebed

19 12 Weekvangebed jeugdVan 19 t/m 26 januari is het zover: de jaarlijkse Week van Gebed voor de eenheid. Dit jaar in het teken van het buitengewone, naar aanleiding van Handelingen 28. Dit is een unieke gelegenheid om met de hele gemeente aan te haken bij een wereldwijd initiatief van gebed voor eenheid van christenen voor de wijk en de wereld. Diverse baptistengemeenten doen ook mee en organiseren gebedsmomenten. Ook veel jongerenclubs grijpen deze kans aan om elkaar te ontmoeten rondom gebed. Voor jongeren zijn er live gebedsmomenten via Instagram met Beam (EO), Huis van Belle en Stronglife. Mocht je nog niet zijn aangehaakt, dan kun je op deze sites materialen en ideeën vinden om dit alsnog in jouw gemeente op te zetten. Mooi als je op deze manier ook diverse generaties in de gemeente kunt verbinden via gebed.

Algemeen: www.weekvangebed.nl
Kinderen, tieners en jongeren: www.weekvangebed.nl/jeugd

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024