Vrouwenwerk: Karin Tang stelt zich voor

Karin Tang, lid van Baptistengemeente Lelystad, zou spreken op de Baptisten Vrouwen Ontmoetingsdag. Nu deze voor onbepaalde tijd is uitgesteld, schrijft zij een persoonlijke boodschap aan alle zusters.

Hallo lieve baptistenzussen,

Elk jaar wordt er een conferentie van vrouwencontact gehouden, in het gewest Friesland/Flevoland, bestemd voor alle vrouwen uit gemeenten van Unie en ABC. Dit jaar zou die in maart plaatsvinden, maar door de crisis rond het bekende virus werd dit uitgesteld naar september. Helaas bleek de crisis hardnekkiger dan gedacht, waardoor de conferentie in september ook niet kon doorgaan. Deze is nu voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Voor de conferentie van 2020 was ik gevraagd om een bijdrage te leveren als spreekster. Nu dat voor de tweede keer niet door kon gaan, is mij gevraagd om mij even voor te stellen via deze website, om zo toch even de verbondenheid te ervaren, in de hoop op een nadere kennismaking in de toekomst. Uiteraard doe ik dit graag.

Mijn naam is Karin Tang. Ik ben geboren in Amsterdam, als jongste in een gezin met drie kinderen. Ik heb een broer en een zus. Mijn ouders waren gelovig, en lid van de onafhankelijke baptistengemeente in Amsterdam. Daar ben ik dus opgegroeid, en ik heb al jong mogen ervaren dat Jezus bij mij was/is.

Op 14-jarige leeftijd ben ik met het gezin naar Lelystad verhuisd; wij kwamen in de Baptistengemeente Lelystad terecht. Ik ben inmiddels 54 jaar en woon nog steeds in Lelystad, en ben met veel plezier lid gebleven van dezelfde baptistengemeente.

Door de jaren heen is er veel gebeurd. Ik heb een multicultureel en multireligieus gezin gekregen, waarbinnen ik met vallen en opstaan Jezus ben blijven volgen, bovenal omdat Hij, in Zijn trouw, mij altijd heeft vastgehouden. Daarover had ik graag iets gedeeld op de conferentie.

Wellicht dat dit in de toekomst nog gaat gebeuren. In elk geval zullen wij elkaar eens ontmoeten, hopelijk op een conferentie, maar in elk geval in de eeuwigheid. Daarom zeg ik: Tot Ziens!

Karin Tang

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024