Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Open dagen sprekersroute: 5 redenen om die te bezoeken!

Op 15 maart en 12 april organiseren het seminarium en het Evangelisch College twee open dagen voor de sprekersroute! Vijf redenen om een van de twee te bezoeken!

In 2018 is het Baptisten Seminarium een unieke samenwerking aangegaan met het Evangelisch College om gezamenlijk een nieuwe sprekersroute te lanceren. Het eerste jaar loopt momenteel als een trein met maar liefst 28 studenten! Inmiddels proeven we belangstelling voor komend jaar. Om je een goede indruk te geven van de mogelijkheden, organiseren we twee open collegedagen om bij aan te schuiven. Hierbij geven we je vijf redenen om daar naartoe te komen...

 

 1. Je proeft de sfeer
  Sfeerproeven is altijd belangrijk. Zou je je thuisvoelen in deze setting en manier van lesgeven? Sluit dit aan bij je verwachtingen en wensen?
 2. Je ontmoet medestudenten
  Ideaal, even andere studenten vragen naar hun ervaringen, de studiedruk, en combinatie met andere werkzaamheden en/of gezin. Misschien hebben ze nog wel tips voor je, of boeken die je kunt overnemen...
 3. Je krijgt een indruk van het niveau
  Voor de sprekersroute vragen we HBO-denk en werkniveau, maar hoe dat er concreet uitziet kun je tijdens een open dag ervaren.
 4. Je ontdekt de ideale route naar het Baptist House
  Wij adviseren trein en metro binnen Amsterdam, maar altijd fijn om de route een keer gedaan te hebben voor je hier vaker komt. Vanaf Amsterdam Zuid pak je het beste de Metro (50) richting Isolatorweg, wij bevinden ons vlak naast halte Postjesweg!
 5. Je kunt al je vragen stellen in de pauzes
  Gedurende de dag zijn er verschillende mensen aanwezig die al je vragen over de sprekersroute kunnen beantwoorden. Schiet ons even aan op de gang en je hebt gelijk de informatie die je nodig hebt!

De open vrijdagen zijn van 14:00 - 21.00 uur, maar je kunt er ook voor kiezen een deel van de dag bij te wonen. Klik hier om je op te geven!

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024