5 redenen om de open dagen van de sprekersroute in je agenda te zetten!

Op 6 maart en 3 april organiseren het Baptisten Seminarium en het Evangelisch College twee open dagen voor de sprekersroute! Vijf redenen om één van de twee te bezoeken!

In 2018 is het Baptisten Seminarium een unieke samenwerking aangegaan met het Evangelisch College om gezamenlijk een nieuwe sprekersroute te lanceren. Inmiddels volgen ruim 40 studenten onze route! Ook voor komend jaar begint de interesse te komen. Om je een goede indruk te geven van de mogelijkheden, organiseren we twee open collegedagen om bij aan te schuiven. Hierbij geven we je vijf redenen om daar naartoe te komen...

 

 1. Je proeft de sfeer
  Sfeerproeven is altijd belangrijk. Zou je je thuisvoelen in deze setting en manier van lesgeven? Sluit dit aan bij je verwachtingen en wensen?
 2. Je ontmoet medestudenten
  Ideaal, even andere studenten vragen naar hun ervaringen, de studiedruk, en combinatie met andere werkzaamheden en/of gezin. Misschien hebben ze nog wel tips voor je, of boeken die je kunt overnemen...
 3. Je krijgt een indruk van het niveau
  Voor de sprekersroute vragen we HBO-denk en werkniveau, maar hoe dat er concreet uitziet kun je tijdens een open dag ervaren.
 4. Je ontdekt de ideale route naar het Baptist House
  Wij adviseren trein en metro binnen Amsterdam, maar altijd fijn om de route een keer gedaan te hebben voor je hier vaker komt. Vanaf Amsterdam Zuid pak je het beste de Metro (50) richting Isolatorweg, wij bevinden ons vlak naast halte Postjesweg!
 5. Je kunt al je vragen stellen in de pauzes
  Gedurende de dag zijn er verschillende mensen aanwezig die al je vragen over de sprekersroute kunnen beantwoorden. Schiet ons even aan op de gang en je hebt gelijk de informatie die je nodig hebt!

De open vrijdagen zijn van 13.30 - 21.00 uur, maar je kunt er ook voor kiezen een deel van de dag bij te wonen. Klik hier om je op te geven!

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024