Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Baptistenseminarium tekent twee samenwerkings-overeenkomsten

Het jubileumjaar van het Baptistenseminarium, dat op 7 september 2018 60 jaar bestaat, kende zaterdag 26 mei 2018 al twee markerende momenten...

 In de ochtendvergadering tekenden Unievoorzitter Joeke van der Mei, rector Teun van der Leer en VU-decaan Ruard Ganzevoort een nieuwe samenwerkingsovereenkomst over de financiering van de predikantenopleiding van de Unie en (sinds kort ook) de ABC-gemeenten. Een nieuwe overeenkomst was nodig gezien een wijziging in de wijze van financiering vanuit het Ministerie van OCW. De jaarlijkse bijdrage is enigszins verlaagd, o.a. omdat er twee extra ambtsopleidingen aan de VU zijn bijgekomen, die ook meedelen uit dezelfde ruif. Daar staat tegenover dat het seminarium met ingang van dit jaar ook in aanmerking komt voor een deel van de promotievergoeding, indien een seminariummedewerker betrokken is geweest bij de promotiebegeleiding. Meer informatie over studeren aan de VU in combinatie met het Baptistenseminarium is te vinden op https://baptisten.nl/seminarium/routes/vu en https://baptisten.nl/seminarium/routes/vu-mcclendon-master.

In de middagvergadering tekenden Joe van der Mei, Teun van der Leer en Nathan Witkamp van het Evangelisch College een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de kerkelijke HBO-route. Tevens werd de samenwerking bekrachtigd voor een nieuwe Sprekersroute voor beginnende en ervaren sprekers. Meer informatie over studeren aan het Evangelisch College in combinatie met het Baptistenseminarium is te vinden op https://baptisten.nl/seminarium/routes/evangelisch-college en over de Sprekersroute op https://baptisten.nl/seminarium/routes/sprekersroute.

Ruard Ganzevoort AV 180526

Vlnr Ruard Ganzevoort en Joeke van der Mei

Vlnr Ruard Ganzevoort en Teun van der Leer

Vlnr Joeke van der Mei en Nathan Witkamp

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024