Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

MISSIE.NU 2018: meld u snel aan

Op 22 september wordt opnieuw de studiedag MISSIE.NU gehouden. Hoofdspreker is de Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch. Aanmelden kan nu!

In zijn boek Faithful Presence biedt Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch een nieuw perspectief voor het getuigenis van de kerk in de wereld. Visionair en beproefd in de praktijk – ook in Nederland. Die frisse kijk staat centraal op de nieuwste editie van MISSIE.NU. Een dag van Unie en ABC om met leiders uit met name evangelische kringen uitgedaagd te worden door scherpe toespraken.

Zeven revolutionaire disciplines

Met inspirerende workshops over zeven oude maar revolutionaire disciplines, zoals de tafel van de Heer, verzoening en de minste zijn. Met pioniers uit de praktijk. Hoe kunnen die disciplines de kerk helpen om te wortelen in onze steden en buurten, er op nieuwe manieren betrokken aanwezig te zijn, en het Koninkrijk te helpen bouwen?

Wilt u aangestoken worden door die visie van de kerk als de levende belichaming van Christus? Een kerk die in Gods trouwe aanwezigheid leeft en die uitstraalt in de wereld? Kom dan naar Ede!

Informatie en opgave

Datum: zaterdag 22 september 2018
Tijd: 10.00-16.00 uur
Plaats: Op Doortocht, Ganzeweide 17, 6713 CA Ede
Kosten: € 35,- (inclusief lunch en de gloednieuwe Nederlandse uitgave van Faithful Presence!)

* Opgeven kan via dit formulier *

Maak na uw online aanmelding het bedrag van € 35 voor deelname, inclusief lunch en de gloednieuwe Nederlandstalige uitgave van het boek ‘Faithful Presence’, over op rekeningnummer NL40 INGB 0004 3810 81 van ABC Gemeenten o.v.v. uw naam en MISSIE.NU 2018. Doe dit a.u.b. voor 20 september 2018.

Let op: De titels van de workshops, vermeld in het aanmeldingsformulier, zijn ontleend aan het boek van David Fitch. De voertaal is uiteraard Nederlands m.u.v. de workshop ‘Proclaiming the Gospel’.

Over hoofdspreker David Fitch

David FitchDavid Fitch doceert Evangelical Theology aan Northern Seminary Chicago, IL. Hij is ook de stichter van Life on the Vine Christian Community, een missionaire gemeente in een buitenwijk van Chicago, en coacht een netwerk van kerkplantingen binnen de Christian & Missionary Alliance. Hij schrijft en spreekt op seminaries en conferenties over thema’s waarmee elke missionaire gemeente wordt geconfronteerd: betrokkenheid bij de cultuur, leiderschap en theologie. Tot zijn boeken behoren naast Faithful Presence (2016), Prodigal Christianity (2013), The Great Giveaway (2011) en The End of Evangelicalism? (2005).

"Faithful presence, I contend, must therefore be a communal reality before it can infect the world. (..) For this to happen, however, we need a set of disciplines that shape Christians into such communities in the world."

Vast zin in een voorproefje? Kijk dan hier voor een animatiefilmpje over Faithful Presence. 

Kijk voor meer informatie ook op de website missie.nu

 

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024