Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen!

Drie diploma's voor Ghanese broeder Isaac

Op 16 juni slaagde broeder Isaac Kwaku Adu-Anning (Ike), lid van één van de Ghanese Baptistengemeenten van de Unie, voor drie diploma’s in één keer tegelijk.

Isaac studeerde afgelopen jaar aan de Foundation Academy in Amsterdam, waar theologie en christelijk leiderschap wordt aangeboden speciaal voor migrantenleiders. Isaac is lid van de King of Kings Baptist Church uit Amsterdam, een Ghanese Baptistengemeenten waar pastor Frank Kutu voorganger is.

Slapeloze nachten

In het afgelopen jaar heeft Isaac hard gewerkt (hij zei zelf: ‘vele slapeloze nachten gehad’) om maar liefst drie diploma’s te behalen. Het gewone en het gevorderde diploma voor christelijk leiderschap en toegepaste theologie, maar ook een diploma in mensenrechten. Na de zomer hoopt Isaac verder te studeren aan het recent gelanceerde Center for Theology of Migration aan de VU in Amsterdam. We zijn bijzonder verheugd met de mooie diploma’s van Isaac en feliciteren hem van harte.

Migrantengemeenten

We weten ons als Unie verbonden met een aantal migrantengemeenten van baptistensignatuur. Voor verdere integratie en ontwikkeling van deze gemeenten zijn mensen als Isaac belangrijk; broers en zussen die theologie en christelijk leiderschap studeren binnen de context van migratie, maar ook in een bredere verbondenheid met andere kerken leren denken en kijken.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024