Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Steenwijk verwelkomt nieuwe voorgangers

Op 2 april werden twee nieuwe voorgangers bevestigd in de Baptisten Gemeente Steenwijk. Met een feestelijke dienst die ook voor tuinliefhebbers aantrekkelijk was!

Tuinmannen

De nieuwe voorgangers, Jan van Pijkeren en Bert van Drogen, hadden een wel heel originele manier om zich voor te stellen aan de gemeente: als tuinmannen. Inclusief professioneel tuingereedschap. Jonge kinderen zijn de jonge plantjes die vooraan moeten staan. En alles moet op tijd water hebben. En zo nu en dan moet er worden gesnoeid. En gemest, en gezaaid.

2017 04 Steenwijk3bJan en Bert zijn vrienden. En nu staan ze voor de mooie taak om (parttime) voorgangers te zijn, met een duidelijke verdeling van de verantwoordelijkheden. De inzegening door Gert Elzen, de huidige voorganger, was ontroerend. Geflankeerd door echtgenoten en de voltallige raad, gaven Jan en Bert een volmondig ja op de vragen die werden gesteld.

Groei

Gert Elzen blijft nog aan tot 18 juni. In deze periode heeft de gemeente Steenwijk dus drie voorgangers. Zo wordt de snel groeiende gemeente rijk gezegend. En dat het een gemeente is waar Gods woord leidend is, blijkt uit de mooie website www.baptistensteenwijk.nl.

Gods zegen voor onze broeders en zusters in Steenwijk! Gert: geniet straks van de welverdiende rust! En Jan en Bert: sterkte en Gods leiding gewenst op jullie werk.

Anne Mulder, Unieraadslid

2017 04 Steenwijk4b

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Twitter

Albrecht Boerrigter, Algemeen Secretaris van de Unie, bezocht deze week het aardbevingsgebied in Groningen. Hij was… twitter.com/i/web/status/1…

6 dagen geleden

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024