Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Kerkproeverij: neem iemand mee naar de kerk

In het weekend van 9 en 10 september organiseren alle kerken samen een Kerkproeverij. Welke baptistengemeenten doen er mee?

We gaan iets nieuws doen! In het weekend van 9 en 10 september. Alle kerken samen. Wat heel erg voor de hand ligt en wat we misschien al veel eerder hadden moeten doen. Wat in Engeland en de VS al jaren een bewezen succes is. Namelijk, gewoon iemand uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om het geloof te 'proeven'. Want waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden? 

Maar het hangt van jou af, of jij het durft. Om op je collega, buurman, vriend, of familielid af te stappen en te zeggen: 'Hé, ga je met me mee?' Gewoon voor een keertje. Wie weet welke uitwerking het zal hebben. Het gaat om het uitnodigen, dat we dat weer leren. En inderdaad, misschien zegt diegene: 'Ik kom niet'. Maar dan hebben we de uitnodiging wel gedaan. En dat telt.

Meedoen?

Denk je als gemeente: dit is misschien iets voor ons?

Als Unie horen wij graag verhalen van gemeenten die mee willen doen of hierover na willen denken. Neem daarvoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Twitter

Albrecht Boerrigter, Algemeen Secretaris van de Unie, bezocht deze week het aardbevingsgebied in Groningen. Hij was… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024