Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Seniorenvakantieweek in Fredeshiem

In augustus vindt de jaarlijkse vakantieweek voor (baptisten)senioren in Hotel Fredeshiem bij Steenwijk plaats.

Gaat u mee met de vakantieweek om heerlijk te ontspannen in de bossen bij Steenwijk, gezellige uitstapjes te maken en goede gesprekken te hebben met elkaar en andere deelnemers? Senioren vanaf 70 jaar zijn van harte welkom. De week duurt van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 augustus. Meldt u snel aan!

 

De gegevens op een rijtje: 

        Wat: Vakantieweek 2017
        Voor wie: Senioren vanaf 70 jaar
        Wanneer: Zaterdag 19 t/m zaterdag 26 augustus
        Waar: Hotel Fredeshiem bij Steenwijk
        Kosten: € 650 p.p. of € 550 p.p. bij 2 personen, all-in
        Organisatie: Ds. Henk en Marga Slaakweg
        Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0621872251

* LET OP: KORTINGSACTIE! *
Gasten die voor het eerst boeken of sinds 2013 niet meer geweest zijn wordt 25% korting aangeboden. Hetzelfde aanbod voor gasten die iemand meebrengen die voor het eerst komt of langer dan vijf jaar niet is geweest. (Beide krijgen 25% korting.)

Het is een all in-arrangement, dat wil zeggen: inclusief alle maaltijden en koffie/thee.

2016 Fredeshiem 03Hotel Fredeshiem

Het hotel ligt te midden van bossen, heide en water. U verblijft in een twee- of eenpersoonskamer, met volledige verzorging. Persoonlijke aandacht en, zo nodig, verzorging door thuiszorg staan hoog in het vaandel.

Alle kamers beschikken over telefoon, tv met kabel en een badkamer met douche, toilet, wastafel en spiegel. De kamers liggen op de begane grond en hebben veelal een eigen terras met uitzicht op het bos.

Fredeshiem 2016 3

Programma

Overdag is er soms een uitstapje of excursie en is er de mogelijkheid tot zwemmen in het nabije zwembad. Verder veel wandelen in de omgeving, maar ook gezelschapsspelen, goede gesprekken en een gezamenlijke dagopening en - sluiting. Het programma wordt u van tevoren toegestuurd. U bent vrij om aan onderdelen van het progamma deel te nemen.

We hebben de beschikking over een eigen huiskamer. Daar wordt ook de koffie en thee geserveerd. Eten doen we in het restaurant.

Kosten

De prijs voor één persoon bedraagt € 650. Wie met z'n tweeën komt, betaalt € 550 per persoon (exclusief de actiekorting). Hierbij is alles inbegrepen.

Aanmelden

Om u aan te melden kunt u contact opnemen met br. en zr. Slaakweg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0621872251.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Twitter

Albrecht Boerrigter, Algemeen Secretaris van de Unie, bezocht deze week het aardbevingsgebied in Groningen. Hij was… twitter.com/i/web/status/1…

1 week geleden

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024