Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Aftrap Unie-ABC-team regiocoördinatoren

Nu Unie en ABC hebben besloten om stappen richting een fusie te zetten, hebben medewerkers van beide geloofsgemeenschappen zich verenigd in een gezamenlijk team regiocoördinatoren.

In de afgelopen jaren snuffeleden Ingeborg Janssen en Michiel de Nooijer wat rond bij de ABC-regiocoördinatoren en deed de Unie op die wijze experimenteel mee aan het regiowerk van ABC gemeenten. Dat ligt achter ons: met het besluit van beide ledenvergaderingen om nadere stappen te zetten is er een team regiocoördinatoren gevormd en startten zij deze week in Utrecht met een eerste bijeenkomst. Na een rondje delen en gebed werden onder andere de taken van de regiocoördinatoren, de Regiodagen en een gebedsestafette besproken.

Gebedsestafette

Na de ondertekening van de intentieverklaring op dinsdag 19 maart willen we de beweging voortzetten met een gebedsestafette. We leggen de toekomst in handen van de Heer van de gemeente en zoeken ook in het gebed verbinding met elkaar. We hopen de verhalen vanuit de gebeden ook te delen als een bemoediging en inspiratie voor het werk van de Heer in en door de gemeenten.

2019 01 Aftrap team regiocoordinatoren 600x400

Van link naar rechts: Michiel de Nooijer, Jonathan Schouten, Gerard van der Schee, Albrecht Boerrigter, Oeds Blok, stagiaire Gretha Simonse, Ingeborg Janssen en Peter Koobs.

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024