Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen!

Uitnodiging zendingsbijeenkomst IJsselgewest (maar voor iedereen)

Het IJsselgewest nodigt iedereen met hart voor zending uit voor haar ontmoetingen (eerstvolgende op 10 maart)

In het verleden kwamen zendingswerkgroepen uit gemeenten in hun eigen regio bij elkaar, om thema's te bespreken en elkaar op de hoogte te houden van wat er zoal speelt. De meeste gewesten zijn gestopt, maar met veel enthousiasme ontmoeten vertegenwoordigers van de zendingswerkgroepen in midden-Nederland elkaar nog twee keer per jaar in het zogenaamde IJsselgewest. Maar eigenlijk is er best ruimte voor meer mensen. Daarom nodigt het IJsselgewest graag ook vertegenwoordigers van zendingswerkgroepen elders uit het land uit om een keer aan te schuiven.

De eerstvolgende bijeenkomst is op 10 maart. U bent dan van harte welkom bij de Baptistengemeente Tiel. Hooibeestje 2 in Tiel. (Zie routebeschrijving: http://www.baptistentiel.nl/samenkomsten/routebeschrijving/)

Op deze bijeenkomst zal Dirk Jan Riphagen iets vertellen over zijn gemeentestichtende werk in de Arnhemse buurt de Geitenkamp. Ook is er ruimte voor ontmoeting, voor uitwisseling van informatie en ideeën, en voor een moment om allerlei zendingsgerelateerd nieuws uit de verschillende gemeenten te delen. Daarnaast werkt het vaak beter om elkaar te zien dan informatie via de mail te delen.

Meer weten? Neemt u dan contact op met Carolyn Corporaal, de secretaris van het IJsselgewest (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024