Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Missionair Café in Waarder

Het Missionair Café laat je iets proeven van nieuwe vormen van gemeente-zijn. Dinsdagavond 15 mei zijn we te gast in het dorp Waarder, bij een missiegroep van de CAMA Parousia gemeente Woerden.

Kernwoorden van het Missionair Café zijn inspiratie, gesprek en leren van elkaar. Voorganger Jan Wolsheimer van de gemeente in Waarder: 'In 2011 begon onze kerk te experimenteren met missiegroepen: kleine groepen in een buurt of wijk die vanuit een gezamenlijke missie een christelijke gemeenschap vormen. De mensen die deelnamen aan de groep in Waarder waren veel minder bezig met kerkstructuren en beleidsplannen dan sommige andere missiegroepen. Ze kwamen gewoon samen en begonnen te ontdekken hoe gaaf het is om je leven te delen in een relatief kleine groep. Kenmerkend in Waarder zijn vriendschap, zorg voor elkaar en eenheid in het dorp onder christenen.'

Ter plekke luisteren we naar het verhaal uit Waarder. Wat zijn hun ervaringen als missiegroep? Wat is het proces van de bestaande gemeente met missiegroepen? Wat is het hart van de missiegroep en hoe kun je dit mogelijk ook op andere manieren vormgeven in de missie van heel de gemeente?

Interesse? Kom ook langs en neem gerust andere geïnteresseerden mee!  Missionair café inclusief maaltijd, dinsdag 15 mei van 18.30 tot 21.00 uur. Kosten € 5,- (ter plekke te voldoen). Info en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (meer info volgt na aanmelding).

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 02

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024