Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Nieuw boekje bij jaarthema 'Delen'

De nieuwe reisgids 'Samen leven in Gods wereld' over delen ligt bij de drukker en is verkrijgbaar op de Algemene Vergadering van 26 mei!

Met zeven thema's naar aanleiding van verhalen van maaltijden met Jezus in het evangelie van Lucas. Vanuit deze verhalen komen prikkelende thema's aan bod. Willen we anderen vooral ‘helpen’ en problemen ‘oplossen’ of willen we ons leven delen met anderen? Waar schuurt het thema delen aan ons bezit? Zitten we veilig in ons vaste kringetje of staan we open voor wie anders is en voor wie kwetsbaar is? Durven we ons open te stellen voor de ander, zodat de ander ons kan bemoedigen en corrigeren? Is er ruimte voor vragen? Geven wij anderen ook de gelegenheid om aan ons te geven?

Iets voor uw gemeente om te gaan gebruiken in het nieuwe seizoen? Tip: Schaf een aantal boekjes aan tijdens de AV om dat te bespreken in uw gemeente.

Jaarthema Delen voorkant web

 

Adressen

Baptist House
Postjesweg 150
1061 AX Amsterdam

Tel. Algemeen:
020-21030 23
Tel. Seminarium:
020-210 30 24
E-mail: info@baptisten.nl

Baptisten.nu

BaptistenNu 2018 01

Twitter

De ABC-ledenvergadering heeft onlangs besloten om het Baptisten Seminarium van de Unie ook de opleiding van ABC-voo… twitter.com/i/web/status/9…

2 weken geleden

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024