Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian
Ingeborg Janssen

Ingeborg Janssen

Ingeborg Janssen (1966) werkt sinds 2008 werkt bij de Unie op het terrein van gemeenteopbouw en begeleiding van gemeenten. Zij is regiocoördinator West-Nederland en docent gemeentepraktijken. Zij coördineert het netwerk van interim-voorgangers en de Permanente Educatie van voorgangers. Ingeborg woont met haar gezin in Stadsklooster Arnhem, een leefgemeenschap met een ritme van gebed en nadruk op gastvrijheid.

Ingeborg Janssen is in september 2018 gestart met de opleiding Geestelijke Begeleiding. Zij hoopt dat dit vruchtbaar kan zijn in het begeleiden van gemeenten en voorgangers.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijna Kerst

Bijna Kerst

Daar zit ik dan zomaar, op een vroege woensdagochtend in Nijmegen, op het Titus Brandsma Instituut samen met anderen te luisteren naar het Weihnachtsoratorium van Bach. Al jaren goede voornemens om naar een concert te gaan, het is er nog niet van gekomen. Dit jaar wel!

In de marge of in de meerderheid

In de marge of in de meerderheid

Een middag in Lviv, Oekraine. Een middagwandelingetje na de lunch om de stad te ontdekken, een mooie stad met een rijke geschiedenis. Ik loop de kathedraal in, ben daar even en struin vervolgens een park door. Dan naar binnen, de workshop begint. Verzoening, een actueel en relevant thema in Oekraine, een land vol spanningen en met meerdere gezichten.

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024