Ronald van den Oever

Ronald van den Oever

Ronald van den Oever werkt sinds 2013 als coach/adviseur voor het jongerenwerk binnen de Unie. In dat kader is hij nauw betrokken bij het tweejarige traject van LEF/Navigators voor discipelschap en missionair jongerenwerk. Ronald is lid van baptistengemeente 'Op Doortocht' in Ede en pioniert met zijn vrouw, zijn drie kinderen en wat buurtgenoten in 'De Lunch', een laagdrempelige buurtkerk.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn naam en ik

Mijn naam en ik

Deze maand hadden we met onze (missionaire) wijkkerk De Lunch een bijeenkomst rondom het thema ‘Mijn naam en ik’. Het was de eerste in een reeks over identiteit, waarmee we nadenken over wie we zijn en willen ontdekken hoe God naar ons kijkt.

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024