Werkconferentie: Missionaire Gemeenschappen

Samen je geloof handen en voeten geven. Van evangelisatie activiteiten naar delen van je leven. Missionair zijn zit in heel gewone dingen en start met het volgen van Jezus zelf. Tegelijk leven er veel vragen over hoe je samen  vanuit de gemeente geloof en leven kunt delen met mensen om je heen.  Daar gaat het deze dag over.

Programma:
9.30 ontvangst met koffie en theeWerkconf10.00 Welkom en openingsviering
10.30 Rudolf Setz: missionaire gemeenschappen: waar klopt je hart?
11.00 Koffie
11.15 Nu? over de huidige situatie in gemeenten- met praktijkopdracht in gemeentegroepen
12.30 lunch
13.30 Goede praktijken uit gemeenten, oa uit Assen Zoekt en Baptistengemeente Wageningen
14.00 Straks en hoe? Hoe kom je tot missionaire gemeenschappen- met praktijkopdracht in gemeentegroepen
15.30 Vragenvuur
16.00 Afsluitende viering

 

Deze werkconferentie wordt een afwisselende dag met veel verhalen uit de praktijk. Rudolf Setz neemt ons mee in zijn ervaringen met Nederland Zoekt. Verschillende gemeenten geven een kijkje in hun keuken. Jaap Ketelaar deelt de ervaring van Wageningen. We gaan in gemeentegroepen in gesprek hoe geloof en leven bij ons met elkaar verbonden zijn en delen dit met gemeenten in vergelijkbare situaties. De gemeentegroepen worden hierin begeleid door diverse stafleden van de Unie. Aan het einde van de dag heeft u een schat aan informatie en inspiratie die u in uw gemeente kunt gebruiken. 

We raden aan om met meer mensen uit een gemeente te komen, dan is het gemakkelijker er in de gemeente mee aan de slag te gaan.

Lokatie: Vredehorst, Tarthorst 1, 6708 HG Wageningen

Klik hier voor meer informatie

 

{google_docs}https://docs.google.com/a/baptisten.nl/spreadsheet/embeddedform?formkey=dE9LNEZ2YmFGMHlDRjRhTnNueHI4Vmc6MQ{/google_docs}

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024