Zoeken - stille tijd

Veel gemeenten zijn bezig met het thema 'Samen Gods missie ontdekken', gemeenten vullen dat naast het gezamenlijke materiaal op hun eigen manier in. Graag delen we met jullie ideeen uit gemeenten om zo elkaar aan te vullen. Hieronder een mooi voorbeeld uit Enschede. 

omslag zoeken 2014 voorstelIn de Baptistengemeente Enschede zijn ze samen op zoek gegaan naar een manier die een ieder kan helpen in de stille tijd, te bidden voor thema's die vanuit de gemeente naar voren gebracht worden en voor te bereiden op de dienst die komt.  Een mooi voorbeeld van een van een van de aspecten van het samen zoeken naar Gods weg. Je kunt hier een voorbeeld van een week downloaden om te zien hoe de gemeente dit opgezet heeft. Wil je meer weten neem dan contact op met Remko Ongersma, voorganger Baptistengemeente Enschede, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag horen we ook jullie voorbeelden van hoe jullie vorm geven aan 'Samen Gods missie ontdekken'. Mail dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024