LET OP: De informatie op deze website is mogelijk verouderd. Onze nieuwe website is te vinden op unie-abc.nl

Nadenken over beleid gemeentezendelingen

Op maandag 11 mei organiseren we een avond voor geinteresseerden en betrokkenen op zendelingen die vanuit Uniegemeenten zijn uitgezonden, om na te denken over toekomstig beleid.

 

ZendingDe achtergrond hiervoor is als volgt: Op de Algemene Vergadering van de Unie die plaatsvond in het najaar van 2014 is er een nieuw beleidsplan voor wereldzending aangenomen. In dat plan worden verschillende richtingen aangegeven. Eén van die richtingen gaat over hoe de Unie landelijk het werk van lokale zendingswerkgroepen met betrekking op het uitzenden van zendelingen kan ondersteunen (evenals jongeren en ouderen die voor korte tijd een zendingsreis maken). Naast dat we denken dat deze inventarisatie sowieso nuttig is, liggen er ook enkele financiële kansen. De idee is om met een ‘lichte’ projectgroep van vertegenwoordigers uit verschillende gemeenten een voorstel hierover uit te werken, die gepresenteerd zal worden op de voorjaars-AV van 2016.

 

We hopen dat dit traject naar de toekomst toe een investering kan zijn in het zendingswerk van verschillende individuen binnen onze gemeenschap, en tot een goede ondersteuning van lokale zendingswerkgroepen.
Heb je interesse om mee te denken, geef even je naam en emailadres aan me door, en kom vrijblijvend naar de eerste avond op 11 mei. (Locatie waarschijnlijk in het gebouw van Baptistengemeente Veenendaal, de Schutterij 2, Veenendaal).

Hans Riphagen, (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-33186651)

Download hier het kaderstellend projectplan

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024