Verslagje bezoek uit Roemenië

Dit voorjaar startte Baptistengemeente Noordbergum met een verbinding met een project in Roemenië, via het Indigenous Mission Project van de European Baptist Federation (EBF).

Gedurende 5 jaar ondersteunt Noordbergum een kerkplanter in Calimansesti, in Roemenië. Om dit project op een feestelijke manier te starten werd de kerkplanter, Istvan Deszi, met zijn vrouw en dochter uitgenodigd om een weekend te genieten van Friesche gastvrijheid. Een heel avontuur voor een gezin dat nog nooit in West-Europa is geweest. Lees hier een kort verslagje geschreven vanuit Noordbergum over dit bezoek.

 

“Nadat wij bericht uit Roemenië kregen dat de fam. Dézsi zou komen, was het zover. Froukje en Kees ten Cate hebben hen afgehaald van vliegveld Dortmund en het hele weekend te logeren gehad. Zaterdagmorgen de kerk versieren wat een gezellige boel was, en samen een broodje eten. ’s-Middags naar AquaZoo. Wij, als zendingswerkgroep (ZWG), de familie Dészi en Rita Looij (tolk). We hebben genoten, gelachen, plezier gemaakt.  Het ijs was snel gebroken."

(...)

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024