Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Blijven ontwikkelen

Permanente Educatie

doel, begeleiding, financiering en registratie

Islam als uitdaging

Door: Baptisten Seminarium
Datum: 2, 9 16, 23 april, 7 en 14 mei
Van begin april tot half mei geeft prof. dr. Bernhard Reitsma zes colleges op dinsdag over ‘Islam als uitdaging’. Deze (Bachelor)cursus is nadrukkelijk open voor predikanten en andere belangstellenden in het kader van permanente educatie

Prof. dr. Bernhard Reitsma is bijzonder hoogleraar op de leerstoel ‘De kerk in de context van de islam’ aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De colleges worden gegeven in het Baptist House in Amsterdam, steeds van 9.30-12.30 uur op de volgende dinsdagen: 2 april, 9 april, 16 april, 23 april, 7 mei en 14-5.

Kosten: Je kunt kosteloos aanschuiven bij dit vak en de contacturen registreren voor je Permanente Educatie. Wil je formeel meedoen aan de toetsing, dan word je contractstudent aan de VU en betaal je €70,- per EC (€420). Wel wordt actieve participatie in de lessen verwacht en voorbereiding d.m.v. het lezen van het boek.

Klik hier voor het lesprogramma

Klik hier voor aanmelding

 

Links

 Onderstaande links verwijzen naar  aanbod van permanente educatie door de Unie en derden:

Instructie: Registreren permanente educatie

Aanmelden activiteit Permanente Educatie

Organiseert u een activiteit die interessant zou kunnen zijn voor de deelnemers van onze Permanente Educatie? Laat het ons weten en mogelijk plaatsen we uw activiteit in de schijnwerpers!

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 20.0 MB

    Snel bellen:

    Dienstencentrum: 020-2103023
    Seminarium: 020-2103024