Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Theologische Vorming

Baptisten Seminarium

"Groeien in toegewijde aarde"

Routes

  • Afspraak maken?

    Afspraak maken?

    Overweeg je een studie theologie, maar heb je vragen over een van onze routes, of twijfel je over een studie? Als seminarium denken we graag met je mee en leren we je graag kennen. Ook als je straks toch iets heel anders gaat doen. Maak snel een afspraak!

    Regelen!

Seminarium verlengt contract Windesheim

Woensdag 27 september is in het Baptist House in Amsterdam het verlengde contract getekend voor samenwerking tussen het Baptisten Seminarium en de HBO-opleiding theologie van Christelijke Hogeschool Windesheim.

De samenwerking voorziet in de mogelijkheid om twee minoren theologische verdieping te volgen binnen het programma van Windesheim in Zwolle, plus een Baptistenminor aan het Baptistenseminarium in Amsterdam. In Zwolle wordt binnen de minoren samengewerkt met meerdere kerkgenootschappen. Een deel van de colleges worden gegeven door docenten van het Baptisten Seminarium.

Op de foto: Peter de Haan, directeur van o.a. Theologie en Levensbeschouwing, Teun van der Leer, Rector Baptisten Seminarium, Marchien Timmerman, teamleider Theologie en Levensbeschouwing en Albrecht Boerrigter, Algemeen Secretaris Unie van Baptistengemeenten

 

Docenten

Neem contact op

captcha

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024