Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Evangelische Theologische Academie

Logo ETA

Traject

Voor studenten die theologie studeren aan de Evangelisch Theologische Academie (ETA) is er een traject beschikbaar waarin een aantal vakken van de ETA worden vervangen door die van het Baptisten Seminarium, deels in de CHE-route, deels in de Windesheimroute. Ook het stagetraject kun je onder begeleiding van het seminarium bij een baptistengemeente volgen. Op basis hiervan ontvang je vrijstelling van je ETA-stages. Na afloop van je traject dien je nog een aantal vakken te volgen om in aanmerking te komen voor je seminarium-diploma.

Kosten

Studenten die de combinatie van ETA-Seminarium volgen, betalen per studiepunt aan het seminarium. Vakken die via de CHE-route worden aangeboden kosten €60,- per studiepunt, Windesheimvakken €70,- per studiepunt. Het gehele traject kost c.a. €2500 tot €4000 náást je kosten aan de ETA. 

Omdat de ETA een overheidsonafhankelijk instituut is en derhalve geen subsidie ontvangt, kan er geen gebruik worden gemaakt van de reguliere compensatieregeling bij het tegelijkertijd volgen van meerdere studies. Desondanks biedt de ETA een restitutieregeling aan voor studenten die het gehele traject doorlopen hebben. (en dus een ETA en een BS diploma hebben behaald). Informeer hierover bij de ETA-administratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanmelding

Om je aan te melden voor deze 'Baptistenroute' op de ETA kun je het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen om een kennismakingsafspraak te maken. Na het gesprek volgt een test en toelating. Je dient eveneens op de ETA aan te geven dat je deze route gaat volgen.

Neem contact op

captcha

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024