LET OP: De informatie op deze website is mogelijk verouderd. Onze nieuwe website is te vinden op unie-abc.nl

Veilige gemeente

De gemeente van Jezus Christus behoort een veilige plek te zijn, een gemeenschap waarin mensen met respect en open met elkaar omgaan en geen misbruik maken van relaties. Goede omgang willen we bevorderen, misbruik willen we voorkomen en waar dat plaatsvindt of plaatsvond er tegen optreden. Onder de titel ‘’Een veilige gemeente’’ bouwen met elkaar aan een cultuur van veiligheid en heiligheid, van verantwoordelijkheid en aanspreekbaarheid. Zodat het een plek is en blijft waar veilige ruimte is voor mensen om te groeien in hun geloof, zowel samen als gemeenschap als individueel.

Voor de raad:

Voor vertrouwenspersonen (IVP):

Voor gemeenteleden:

Het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is doorgelinkt naar Jellien Westerink en Bert Veneberg.    Jellien Westerink is vertrouwenspersoon in de BG Harderwijk en Bert Veneberg is vertrouwenspersoon in BG Ede Op Doortocht. Een van beiden zal de mail verzonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. beantwoorden.

Zie ook:
Vertrouwenspersoon Unie van Baptistengemeente
Klachtencommissie SGL

Links

Stichting Gedragcode Leidinggevenden: https://www.sgl-platform.nl/go/wie-zijn-wij/
Artikelen/werkvormen voor bewustwording: https://www.sgl-platform.nl/go/downloads/
Vergelijkbare organisatie met werkvormen voor bewustwording: https://jop.nl/themas/jeugdpastoraat/veilig-jeugdwerk/stappenplan
Algemeen: https://www.inveiligehanden.nl

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024