Vrouwenwerk

Baptisten Wereld Vrouwengebedsdag 2020

20 09 WereldgebedsdagDe Engelse versie van de materialen voor de Baptisten Wereld Vrouwengebedsdag 2020 is klaar. Deze dag van gebed wordt elk jaar georganiseerd. Dit jaar zal dat zijn op 2 november. Het thema van dit jaar is 'LIFE'. Zie voor meer informatie ook de internationale website. U kunt het materiaal hier alvast in het Engels downloaden (6 Mb, pdf). Uiterlijk begin september hopen we de Nederlandse vertaling klaar te hebben en op deze website te publiceren.

 

Algemene informatie over het Vrouwenwerk

Wat doet het vrouwenwerk binnen de Unie?

  • Bestaande vrouwengroepen blijven de zendingsprojecten ondersteunen.
  • Bestaande vrouwengroepen krijgen ondersteuning wanneer er vraag naar is.
  • We zijn lid van de EBWU en ondersteunen hun projecten. Zie www.ebwu.org of volg hen op facebook: European Baptist Women United – EBWU.
  • We hebben ook wereldwijd contacten. Zie www.bwawd.org.
  • Wij doen mee aan de Baptisten Wereld Gebedsdag. Deze dag van gebed wordt elk jaar op de eerste maandag in november georganiseerd. Dit jaar is het thema LIFE. Het programma is dit jaar gemaakt met inzet van alle continenten. Op www.bwawd.org is het programma van deze gebedsdag al gepubliceerd onder de kop Prayer. Zie ook hierboven. De Nederlandse vertaling wordt uiterlijk begin september op deze website gepubliceerd.

Wat zijn onze ambities voor de toekomst van Unie en ABC gemeenten?

We willen graag nieuwe contacten leggen met vrouwen uit Unie- en ABC-gemeenten.

  • Elkaar gaan ontmoeten.
  • Elkaar leren kennen, eerst in de regio’s.
  • Elkaars behoeften en activiteiten leren kennen.
  • Onze passie delen. Elkaar enthousiast maken voor het bredere netwerk dat bestaat onder baptistenvrouwen, landelijk, maar ook in Europa en wereldwijd.

Hannie Mansens is contactpersoon voor de bestaande vrouwengroepen. Zij wil graag op de hoogte blijven van alle activiteiten die georganiseerd worden voor en door vrouwen in Unie- en ABC-gemeenten. Nieuws en activiteiten over en voor vrouwenwerk zal worden gepubliceerd in de digitale nieuwsbrief van de Unie en ABC Gemeenten.

Voor informatie:

Hannie Mansens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gerdien Karssen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024