Dutch Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English Estonian French German Italian Russian Spanish Turkish Ukrainian

Uniezendelingen Hans en Aisha Oosterloo

Dit jaar nemen Hans-Willem en Aisha Oosterloo afscheid als zendelingen van de Unie. Sinds 1982 woont Hans Oosterloo in Sierra Leone is (en in 1987 met Aisha trouwde). Zij zijn uitgezonden door de EBMI (European Baptist Mission International, zie ook www.ebm-masa.org), om daar het werk van de Sierra Leonese Baptisten Conventie (BCSL) te ondersteunen. Jaarlijks ondersteunt de Unie een aantal projecten van de BCSL en Hans en Aisha (zie onder projecten). Zij gaan na ruim 30 jaar zendingswerk met pensioen en blijven in Sierra Leone wonen. In april komen ze voor een laatste verlof naar Nederland.

Hans en Aisha Oosterloo

Leest u hier meer over wie Hans en Aisha Oosterloo zijn.

Verblijf in Nederland

Hans en Aisha zullen van 9 april t/m 19 juni in Nederland verblijven. Hun tijdelijke adres zal zijn: Veenwortelstraat 105, 6841 KL Arnhem (Voor evt. kaartjes!). Het officiele afscheid is inmiddels voorbij, en Hans en Aisha genieten nu van de rest van hun verlof. Wilt u meer weten, naam dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afscheid in Sierra Leone

Op donderdag 28 januari 2016 namen Hans en Aisha afscheid van de BCSL, tijdens de jaarlijkse vergadering. Er was een dienst, vol met toespraken, waarderende woorden en mooie cadeau's. Hans Riphagen was namens de Unie aanwezig, samen met Matze Dichristin en Magloire Kadjio van de EBMI. Lees hier zijn verslag. Klik hier voor het filmpje dat de BCSL maakte ter gelegenheid van het afscheid.

Snel bellen:

Dienstencentrum: 020-2103023
Seminarium: 020-2103024